10 garšīgākās krēmzupas no visas pasaules. Pievienojiet savai ēdienkartei dažādību!

Krēmzupa ir tradicionāls Eiropas ēdiens, kas nesen šeit sācis iegūt popularitāti. Šis pirmā ēdiena variants ir lieliski piemērots pusdienām vai vieglām vakariņām, jo ​​tas labi uzsūcas organismā un nesatur daudz kaloriju.

Turklāt krēmzupa ir izsmalcināts un ļoti garšīgs augstākās virtuves cienīgs ēdiens!

Tāpēc esmu sagatavojusi 10 variantus krēmzupām, kuras vienkārši nav iespējams neizmēģināt!

AUKSTĀ SPĀŅU ZUPA SALMOREJO

SASTĀVDAĻAS

800 g tomātu

200 g nobriedušas baltmaizes

dažas ķiploka daiviņas

250 ml ūdens

sāls, pipari un olīveļļa pēc garšas

SAGATAVOŠANA

1.Maizi sagriež kubiņos, nogriežot garoziņu, un aplej ar glāzi ūdens. Atstāj uz pusstundu, lai ūdens kārtīgi iesūcas maizē.

Tagad jums ir nepieciešams nomizot tomātus. Lai to izdarītu, aplejiet tos ar verdošu ūdeni un paturiet 3 minūtes, lai āda pati atdalītos. Tomātus sagriež kubiņos un sasmalcina blenderī kopā ar maizi un ķiplokiem.

2.Ielejiet 50 ml olīveļļas. Iegūto maisījumu pēc pārklāšanas ar pārtikas plēvi ievieto ledusskapī uz 2 stundām. Pirms pasniegšanas zupai pievieno dažas šķēles sasmalcinātas olas un nedaudz šķiņķa.

 

ZIRŅU KRĒMZUPA AR BEKONU

SASTĀVDAĻAS

250 g zirņu

70 g kūpināta bekona

1 sīpols

1 burkāns

dažas ķiploka daiviņas

3 ēd.k. olīvju eļļas

1 litrs buljona (dārzeņu vai gaļas)

SAGATAVOŠANA

Vispirms zirņus jāmērcē aukstā ūdenī vismaz 3 stundas.

Šajā laikā olīveļļā apcep sakapātus sīpolus, ķiplokus un burkānus, tad pievieno bekonu un, nepārtraukti maisot sastāvdaļas, vēl nedaudz patur pannu uz uguns.

Noskalojiet zirņus un ievietojiet tos pannā kopā ar dārzeņiem un bekonu. Visu pārlej ar buljonu un vāra apmēram 60 minūtes.

 

SĒŅU KRĒMZUPA

SASTĀVDAĻAS

500 g šampinjonu

vairāki lieli kartupeļi

700 ml ūdens vai dārzeņu buljona

1 ķiploka daiviņa

1 pētersīļu zariņš

50 ml krējuma

30 g sviesta

sāls un pipari pēc garšas

SAGATAVOŠANA

1.Noskalo un notīra sēnes (ja nepieciešams). Sagrieziet tās.

Kartupeļus nomizo un sagriež mazos kubiņos.

Katliņā izkausē sviestu, pievieno smalki sagrieztu sīpolu, kartupeļus un veselu ķiploka daiviņu.

Sastāvdaļas vāra uz lēnas uguns 10 minūtes, periodiski pievienojot buljonu vai ūdeni.

Lasi vēl: Neticami gardas sviestmaizes: Viesi noslauka no galda, pat nenojaušot, ka tajās ir kabači

2.Pēc tam pievienojiet sēnes un vāriet vēl 10 minūtes. Tad noņem katlu no uguns, izņem ķiplokus un pievieno sāli un piparus.

Ielejiet atlikušo buljonu un sablenderējiet zupu ar blenderi līdz vajadzīgajai konsistencei.

Pielieciet krējumu un pievienojiet smalki sakapātus pētersīļus.

Atkal uzlieciet katliņu uz uguns un maisot uzvāriet. Dekorē ar svaigām sēnēm un pētersīļu zariņu.

 

Šķiriet nākošo lapu, lai turpinātu iepazīties ar krēmzupu receptēm…

Leave a Comment